De extra les. Bewegings-, teken-en schilderoefeningen, mogelijkheden voor ondersteuning van kinderen met leer-en ontwikkelingsproblemen

Audrey E. McAllen

Boek, Nederlands, gebonden, 246 blz

Christofoor Zeist 2006

ISBN: 9789062388967

Na vele jaren is nu dan eindelijk een Nederlandse vertaling beschikbaar van het unieke en baanbrekende werk van Audrey McAllen. Vanaf het verschijnen van de eerste Engelstalige editie van het boek The Extra Lesson in oktober 1974 hebben collega's over de hele wereld de onschatbare waarde van dit boek onderkend.

Audrey McAllen heeft als eerste gewezen heeft op wegen en mogelijkheden om te werken aan de motorische en neurologische ontwikkeling van kinderen, die ten grondslag ligt aan de leerprocessen. Ook wetenschappers en therapeuten hebben inmiddels op het belang van deze ontwikkeling gewezen.

De concrete bewegingsoefeningen, tekenen schilderoefeningen ondersteunen het leren van zowel kleuters en leerlingen in het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs.

In een tijd waarin bewegen en een gezonde ontwikkeling van de mens opnieuw volop in de belangstelling staan, is deze uitgave een zeer waardevolle bron van inspiratie voor remedial teachers, leerkrachten en andere ge eresseerden.

1 exemplaar in de collectie

Nummer: A95  ·  vindplaats: A

Aanwezig, voor online lenen of reserveren dient u eerst in te loggen